building (235K)

Backoffice

Accelior heeft haar backoffice voor een deel uitbesteed aan Pay for People. Dit is een bedrijf wat gespecialiseerd is in administratieve procedures waardoor Accelior zich kan richten op haar specialiteit, namelijk het werven en selecteren van professionals.

Ben je direct werkzaam via Accelior? ( dus geen freelancer of aangeboden door je eigen werkgever) Dan wordt jouw salaris uitbetaald door Pay for People. Feitelijk ben je ook in dienst van Pay for People, voor de duur van de opdracht.

Je kan Pay for People zien als een bureau dat zich niet bezig houdt met werving, selectie, planning en begeleiding. Je kunt Pay for People beschouwen als de externe afdeling salarisadministratie van Accelior. De reden dat Accelior hiervoor heeft gekozen is duidelijk; zo kunnen wij ons optimaal richten op het werven & selecteren van gekwalificeerd personeel. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid om zowel onze opdrachtgever als de uitzendkracht alle aandacht en zorg te geven zonder dat dit ten koste gaat van administratieve procedures.

Accelior betaalt voor deze backoffice service, en je kunt dit daarom ook zien als een extra service van Accelior aan de uitzendkracht. Wanneer je vragen hebt over je loonstrook/opgebouwde reserves of wanneer je vakantiegeld uitbetaald wilt krijgen, dan kun je als uitzendkracht hiervoor terecht bij Pay for People. Zij zullen je met raad en daad ter zijde staan en je kunt verwachten dat je een snel en duidelijk antwoord zult krijgen op jouw vragen.