building (235K)

Kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit. Wij streven naar een optimale match tussen organisatie en kandidaat. Onze selectie is zorgvuldig. Wij stellen alleen kandidaten voor die geschikt zijn. Daarbij leveren wij alleen aan organisaties die aandacht hebben voor hun personeel. Onze mening is dat de kandidaat moet passen bij het karakter van uw organisatie. Zo bent u tevreden, is de kandidaat tevreden en zijn wij tevreden.

Onze aanpak

Onze consultant screent de kandidaat door een eerste intakegesprek gevolgd door een referentieonderzoek en/of een antecedentenonderzoek. Verder wordt er gecontroleerd of de opgegeven certificaten inderdaad behaald zijn. Aan de kant van de opdrachtgever probeert onze consultant zo'n goed mogelijk beeld te krijgen van de sfeer binnen een organisatie, het soort medewerkers, de mentaliteit binnen de organisatie. Dit alles gericht op het verkrijgen van een perfecte match tussen organisatie en kandidaat. Wij willen voor de kandidaat en de opdrachtgever zo helder mogelijk beeld hebben over de te volgen sollicitatieprocedure. Wanneer de kandidaat geplaatst is volgt de nazorg. Accelior houdt de eerste 3 maanden contact met de kandidaat en de opdrachtgever. In deze periode kunnen de kandidaat en de opdrachtgever aangeven hoe het gaat en of er nog zaken veranderd dienen te worden. Na drie maanden gaan wij ervan uit dat de kandidaat goed op zijn plaats zit en dat de samenwerking succesvol verloopt. Voor Accelior is het belangrijk dat de opdrachtgever en de kandidaat zich happy voelen, voor beide partijen moet het een win-win situatie worden.

Sollicitatiebrieven selecteren

Nadat de vacature bekend is gemaakt, kunnen al gauw de eerste sollicitatiebrieven binnenkomen. Omdat u de werving en selectie heeft uitbesteed is het niet uw taak, maar die van ons om een voorselectie te maken. Dat bespaart u enorm veel tijd. Met de voorgeselecteerde brieven komt onze consultant bij u en bespreekt welke kandidaten worden uitgenodigd. Uiteraard heeft u als opdrachtgever hier de beslissende stem in. Wij adviseren u wel wat u het beste kunt doen.